Brøndbys fans har været glade for deres hold med en mere aggressiv spillestil. Og Brøndby har dte bedste tilskuersnit på hjemmebane i Superligaen.
Foto: Jens Dresling

Brøndbys fans har været glade for deres hold med en mere aggressiv spillestil. Og Brøndby har dte bedste tilskuersnit på hjemmebane i Superligaen.

Klummer

Superligaen skal nok lokke flere folk til

Der skal ikke gives karakter til Superligaen nu. Og forårets slutspil om mesterskab og medaljer og mange knockout-kampe om en plads i Europa og om at undgå nedrykning vil formentlig øge tilskuertallene i den bedste fodboldrække.

Klummer
FOR ABONNENTER

Tilskuergennemsnittet til superligakampene i de første 21 runder var 5.619. Det laveste snit i dette årtusinde. En bekymrende nedtur, der kan hænge sammen med, at turneringsstrukturen er ændret, og landets bedste fodboldrække er udvidet til 14 hold. En udvanding, hører vi fra kritikere, som mener, at Superligaen burde bestå af 10 hold.

De tre oprykkere er i bund på tilskuer

barometret – hvor FCN (2.447 per kamp) klemmer sig ind på næstsidstepladsen, når det handler om hjemmekampe. AC Horsens har haft et snit på 2.263, Lyngby på 2.668, og Silkeborg på 2.934. Bundrekorden i Horsens var på 1.044 i efteråret, Lyngby har spillet for 1.085 på egen bane.

Når fodbolddanskerne bliver tv-bombarderet hele weekenden med topkampe fra de største europæiske ligaer, er det naturligvis en stor konkurrent til Superligaen. Og det kan også have indflydelse på tilskuerinteressen, at FCK’erne er så suveræne, at spændingen om, hvem der vinder DM-guld, vel egentlig allerede er borte.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce