Annonce
Annonce
Sport

FCM-spiller stopper karrieren

Gem til liste

FC Midtjyllands rutinerede Claus Madsen stopper karrieren, når hans kontrakt med midtjyderne udløber til nytår.

»Det er lidt bittert, men det går nok først rigtigt op for mig, når kontrakten udløber til nytår. Jeg ville gerne være fortsat, til jeg var 37-38 år, men jeg har slidt mig igennem det seneste halvandet år med en masse småskavanker og var ude af stand til at træne ordentligt«, siger Claus Madsen til onside.dk.

Den 34-årige veteran, som ikke har spillet i efterårssæsonen på grund af en overrevet akillessene, satser nu på en karriere som træner.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere