Annonce
Annonce
Annonce
Sport

FCM-spiller stopper karrieren

Gem til liste

FC Midtjyllands rutinerede Claus Madsen stopper karrieren, når hans kontrakt med midtjyderne udløber til nytår.

»Det er lidt bittert, men det går nok først rigtigt op for mig, når kontrakten udløber til nytår. Jeg ville gerne være fortsat, til jeg var 37-38 år, men jeg har slidt mig igennem det seneste halvandet år med en masse småskavanker og var ude af stand til at træne ordentligt«, siger Claus Madsen til onside.dk.

Den 34-årige veteran, som ikke har spillet i efterårssæsonen på grund af en overrevet akillessene, satser nu på en karriere som træner.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere