Annonce
Annonce
Annonce
Sport

FCM-spiller stopper karrieren

Gem til liste

FC Midtjyllands rutinerede Claus Madsen stopper karrieren, når hans kontrakt med midtjyderne udløber til nytår.

»Det er lidt bittert, men det går nok først rigtigt op for mig, når kontrakten udløber til nytår. Jeg ville gerne være fortsat, til jeg var 37-38 år, men jeg har slidt mig igennem det seneste halvandet år med en masse småskavanker og var ude af stand til at træne ordentligt«, siger Claus Madsen til onside.dk.

Den 34-årige veteran, som ikke har spillet i efterårssæsonen på grund af en overrevet akillessene, satser nu på en karriere som træner.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere