Annonce
Annonce
Svømning

Paulus Wildeboer stopper som svømmelandstræner

Hollandske Paulus Wildeboer har valgt at forlade sit job som landstræner for de danske topsvømmere.

Gem til liste

De danske topsvømmere skal have ny landstræner.

Paulus Wildeboer har efter fire år på posten valgt at sige op for i stedet at blive træner i Australien.

»Paulus har været en enorm kapacitet i dansk elitesvømning i de fire år, han har været ansat i Dansk Svømmeunion«, siger svømmeunionens direktør, Pia Holmen, i en pressemeddelelse.

»Han har været med til at åbne vores øjne for, hvad der kræves for at være med i international topelite og har forfulgt vores elitære målsætninger hele vejen igennem«.

»Resultatmæssigt har de sidste fire år været de absolut bedste i nyere tid. Dette kan vi i høj grad takke Paulus Wildeboer for«, siger Pia Holmen.

Hollænderen fratræder med udgangen af januar næste år.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere