Annonce
Annonce
Annonce
Svømning

Paulus Wildeboer stopper som svømmelandstræner

Hollandske Paulus Wildeboer har valgt at forlade sit job som landstræner for de danske topsvømmere.

Gem til liste

De danske topsvømmere skal have ny landstræner.

Paulus Wildeboer har efter fire år på posten valgt at sige op for i stedet at blive træner i Australien.

»Paulus har været en enorm kapacitet i dansk elitesvømning i de fire år, han har været ansat i Dansk Svømmeunion«, siger svømmeunionens direktør, Pia Holmen, i en pressemeddelelse.

»Han har været med til at åbne vores øjne for, hvad der kræves for at være med i international topelite og har forfulgt vores elitære målsætninger hele vejen igennem«.

»Resultatmæssigt har de sidste fire år været de absolut bedste i nyere tid. Dette kan vi i høj grad takke Paulus Wildeboer for«, siger Pia Holmen.

Hollænderen fratræder med udgangen af januar næste år.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere