Annonce
Annonce
Annonce
Svømning

Paulus Wildeboer stopper som svømmelandstræner

Hollandske Paulus Wildeboer har valgt at forlade sit job som landstræner for de danske topsvømmere.

Gem til liste

De danske topsvømmere skal have ny landstræner.

Paulus Wildeboer har efter fire år på posten valgt at sige op for i stedet at blive træner i Australien.

»Paulus har været en enorm kapacitet i dansk elitesvømning i de fire år, han har været ansat i Dansk Svømmeunion«, siger svømmeunionens direktør, Pia Holmen, i en pressemeddelelse.

»Han har været med til at åbne vores øjne for, hvad der kræves for at være med i international topelite og har forfulgt vores elitære målsætninger hele vejen igennem«.

»Resultatmæssigt har de sidste fire år været de absolut bedste i nyere tid. Dette kan vi i høj grad takke Paulus Wildeboer for«, siger Pia Holmen.

Hollænderen fratræder med udgangen af januar næste år.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere