Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Verdensetteren slår OL-vinderen i en tæt kamp

Novak Djokovic kom stærkt igen mod Andy Murray i ATP-finalen i London.

Gem til liste

Verdensetteren i herretennis, Novak Djokovic, har kun tabt 12 kampe i år. Tre af dem skyldes Andy Murray, der blandt andet besejrede serberen i finalen i grand slam-turneringen US Open.

Og selv om Djokovic for en måneds tid siden besejrede skotten i finalen ved ATP-turneringen i Shanghai, fik han endegyldigt revanche for nederlaget i New York, da han ved ATP-sæsonfinalerne i London vandt den indbyrdes gruppekamp mellem de to.

Djokovic vandt 4-6, 6-3, 7-5, og som cifrene antydede, blev det et tæt opgør mellem de to US Open-finalister.

Murray havde sin chance
Murray var bedst i første sæt, hvor han vandt sine servepartier uden problemer og samtidig skaffede det ene servegennembrud, der sikrede ham sættet.

Den olympiske mester havde også en enkelt breakmulighed i andet sæt, men den udnyttede han ikke.

I stedet var det verdensetteren Djokovic, der vandt sættet og dermed fremtvang et tredje og afgørende sæt.

Og mens det ved US Open var Andy Murray, der havde størst overskud i afgørende sæt og sikrede sig sejren, var det denne gang Djokovic, der kunne række armene i vejret i triumf efter kampen.

Murray havde igen sine chancer
Serberen skaffede sig et kampafgørende break ved stillingen 5-5 og kunne dermed serve sejren hjem.

Det gjorde han, selv om Andy Murray tilkæmpede sig to breakbolde i det sidste parti og dermed kunne have forlænget kampen.

Novak Djokovic har to sejre i gruppen, mens OL-guldvinderen Murray kun har vundet den ene af sine to kampe på hjemmebane i London.

Senere spiller Tomas Berdych og Jo-Wilfried Tsonga dagens andet opgør i gruppe A.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere