Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Verdensetteren slår OL-vinderen i en tæt kamp

Novak Djokovic kom stærkt igen mod Andy Murray i ATP-finalen i London.

Gem til liste

Verdensetteren i herretennis, Novak Djokovic, har kun tabt 12 kampe i år. Tre af dem skyldes Andy Murray, der blandt andet besejrede serberen i finalen i grand slam-turneringen US Open.

Og selv om Djokovic for en måneds tid siden besejrede skotten i finalen ved ATP-turneringen i Shanghai, fik han endegyldigt revanche for nederlaget i New York, da han ved ATP-sæsonfinalerne i London vandt den indbyrdes gruppekamp mellem de to.

Djokovic vandt 4-6, 6-3, 7-5, og som cifrene antydede, blev det et tæt opgør mellem de to US Open-finalister.

Murray havde sin chance
Murray var bedst i første sæt, hvor han vandt sine servepartier uden problemer og samtidig skaffede det ene servegennembrud, der sikrede ham sættet.

Den olympiske mester havde også en enkelt breakmulighed i andet sæt, men den udnyttede han ikke.

I stedet var det verdensetteren Djokovic, der vandt sættet og dermed fremtvang et tredje og afgørende sæt.

Og mens det ved US Open var Andy Murray, der havde størst overskud i afgørende sæt og sikrede sig sejren, var det denne gang Djokovic, der kunne række armene i vejret i triumf efter kampen.

Murray havde igen sine chancer
Serberen skaffede sig et kampafgørende break ved stillingen 5-5 og kunne dermed serve sejren hjem.

Det gjorde han, selv om Andy Murray tilkæmpede sig to breakbolde i det sidste parti og dermed kunne have forlænget kampen.

Novak Djokovic har to sejre i gruppen, mens OL-guldvinderen Murray kun har vundet den ene af sine to kampe på hjemmebane i London.

Senere spiller Tomas Berdych og Jo-Wilfried Tsonga dagens andet opgør i gruppe A.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere