Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Løchte er glad og irriteret over choksejr

Frederik Løchte Nielsen mener, at han kunne have spillet bedre i onsdagens sejr ved ATP-sæsonfinalen i tennis.

Gem til liste

Frederik Løchte var fattet og cool, da han efter onsdagens overraskende sejr over Max Mirnyi/Daniel Nestor i ATP-sæsonfinalen i tennis skulle sætte ord på det faktum, at han og makkeren Jonathan Marray efter to sejre sensationelt er klar til semifinalen.

Det ottendeseedede par har vundet begge sine kampe med mindst mulige margin, efter at de har afgjort to matchtiebreaks til egen fordel med cifrene 12-10.

»Det er lidt latterligt, at vi vinder 12-10 igen, det skal jeg være den første til at indrømme«.

LÆS OGSÅSensationsdanskeren og hans makker chokerer og er videre

»Undervejs når jeg at tænke, at det umuligt kan gå på samme måde som i går, men det gjorde det, og det brokker jeg mig ikke over«, siger han til TV2.

Den danske tennisspiller og hans britiske makker kan nu tage helt afslappet på den sidste gruppekamp, men der er dog nogle ting, der skal rettes.

»Jeg spiller et lorteparti af dimensioner, som giver dem et break i andet sæt. Det må man bare ikke på dette niveau, hvor chancerne er så få«, siger danskeren til tv-stationen.

LÆS OGSÅSensationsdansker: Jeg er nok kun i sæsonfinalen én gang

Uanset udfaldet af den sidste gruppekamp, som bliver en gentagelse af Wimbledon-finalen mod svenske Robert Lindstedt og rumæneren Horia Tecau, vinder Løchte og Marray puljen og skal dermed møde nummer to fra den anden gruppe.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere