Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Løchte er glad og irriteret over choksejr

Frederik Løchte Nielsen mener, at han kunne have spillet bedre i onsdagens sejr ved ATP-sæsonfinalen i tennis.

Gem til liste

Frederik Løchte var fattet og cool, da han efter onsdagens overraskende sejr over Max Mirnyi/Daniel Nestor i ATP-sæsonfinalen i tennis skulle sætte ord på det faktum, at han og makkeren Jonathan Marray efter to sejre sensationelt er klar til semifinalen.

Det ottendeseedede par har vundet begge sine kampe med mindst mulige margin, efter at de har afgjort to matchtiebreaks til egen fordel med cifrene 12-10.

»Det er lidt latterligt, at vi vinder 12-10 igen, det skal jeg være den første til at indrømme«.

LÆS OGSÅSensationsdanskeren og hans makker chokerer og er videre

»Undervejs når jeg at tænke, at det umuligt kan gå på samme måde som i går, men det gjorde det, og det brokker jeg mig ikke over«, siger han til TV2.

Den danske tennisspiller og hans britiske makker kan nu tage helt afslappet på den sidste gruppekamp, men der er dog nogle ting, der skal rettes.

»Jeg spiller et lorteparti af dimensioner, som giver dem et break i andet sæt. Det må man bare ikke på dette niveau, hvor chancerne er så få«, siger danskeren til tv-stationen.

LÆS OGSÅSensationsdansker: Jeg er nok kun i sæsonfinalen én gang

Uanset udfaldet af den sidste gruppekamp, som bliver en gentagelse af Wimbledon-finalen mod svenske Robert Lindstedt og rumæneren Horia Tecau, vinder Løchte og Marray puljen og skal dermed møde nummer to fra den anden gruppe.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb