Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Løchte er glad og irriteret over choksejr

Frederik Løchte Nielsen mener, at han kunne have spillet bedre i onsdagens sejr ved ATP-sæsonfinalen i tennis.

Gem til liste

Frederik Løchte var fattet og cool, da han efter onsdagens overraskende sejr over Max Mirnyi/Daniel Nestor i ATP-sæsonfinalen i tennis skulle sætte ord på det faktum, at han og makkeren Jonathan Marray efter to sejre sensationelt er klar til semifinalen.

Det ottendeseedede par har vundet begge sine kampe med mindst mulige margin, efter at de har afgjort to matchtiebreaks til egen fordel med cifrene 12-10.

»Det er lidt latterligt, at vi vinder 12-10 igen, det skal jeg være den første til at indrømme«.

LÆS OGSÅSensationsdanskeren og hans makker chokerer og er videre

»Undervejs når jeg at tænke, at det umuligt kan gå på samme måde som i går, men det gjorde det, og det brokker jeg mig ikke over«, siger han til TV2.

Den danske tennisspiller og hans britiske makker kan nu tage helt afslappet på den sidste gruppekamp, men der er dog nogle ting, der skal rettes.

»Jeg spiller et lorteparti af dimensioner, som giver dem et break i andet sæt. Det må man bare ikke på dette niveau, hvor chancerne er så få«, siger danskeren til tv-stationen.

LÆS OGSÅSensationsdansker: Jeg er nok kun i sæsonfinalen én gang

Uanset udfaldet af den sidste gruppekamp, som bliver en gentagelse af Wimbledon-finalen mod svenske Robert Lindstedt og rumæneren Horia Tecau, vinder Løchte og Marray puljen og skal dermed møde nummer to fra den anden gruppe.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere