Annonce
Annonce
Tennis

Sejrsvant Wozniacki trues af dobbelt Løchte

Caroline Wozniacki, Frederik Løchte Nielsen eller Davis Cup-holdet får titlen som årets tennisspiller 2012.

Seneste vindere

2002: Kenneth Carlsen

2003: Kenneth Carlsen

2004: Kenneth Carlsen

2005: Kenneth Carlsen

2006: Kristian Pless

2007: Caroline Wozniacki

2008: Caroline Wozniacki

2009: Caroline Wozniacki

2010: Caroline Wozniacki

2011: Caroline Wozniacki

5. december vinder enten Caroline Wozniacki, Frederik Løchte Nielsen eller Davis Cup-holdet titlen som årets tennisspiller 2012.

»To sejre på WTA Touren, en grand slam-triumf i forbindelse med Wimbledon og et Davis Cup-hold, som fortsat er repræsenteret på et niveau lige under World Group«.

»Det er ikke skidt. Det er faktisk aldeles glimrende«, siger formand i Dansk Tennis Forbund, Henrik Klitvad, i en pressemeddelelse.

Caroline Wozniacki har haft patent på hæderen siden 2007, men Frederik Løchte Nielsen ligner et godt bud på en ny prismodtager. Frederik Løchte Nielsen kan vinde både individuelt og sammen med Davis Cup-holdet.

De nominerede

Caroline Wozniacki
Den tidligere verdensetter har vundet titlen som årets tennisspiller i Danmark de seneste fem år. 22-årige Wozniacki vandt to WTA-titler i 2012 og sluttede året som verdens nummer 10.

LÆS OGSÅWozniacki kommer til kort mod stærk russer

Frederik Løchte Nielsen
Vandt sensationelt Wimbledon-titlen i herredouble med britiske Jonathan Marray og er i disse dage med ved tennisherrernes store sæsonfinale i London. Her er Løchte/Marray allerede kvalificeret til semifinalen efter to ud af tre gruppekampe.

LÆS OGSÅSensationsdanskeren og hans makker chokerer og er videre

Davis Cup-holdet
Det danske herrelandshold forblev i Europa/Afrika Group I - niveauet lige under World Group. Det skete med Frederik Løchte Nielsen, Martin Pedersen, Thomas Kromann, Christoffer Kønigsfeldt og Kristian Pless på holdet.

  • Det er et udvalg af journalister, redaktører, sportskommentatorer og tennisskribenter, som stemmer på, hvem der får titlen.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce