Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Sejrsvant Wozniacki trues af dobbelt Løchte

Caroline Wozniacki, Frederik Løchte Nielsen eller Davis Cup-holdet får titlen som årets tennisspiller 2012.

Gem til liste

Seneste vindere

2002: Kenneth Carlsen

2003: Kenneth Carlsen

2004: Kenneth Carlsen

2005: Kenneth Carlsen

2006: Kristian Pless

2007: Caroline Wozniacki

2008: Caroline Wozniacki

2009: Caroline Wozniacki

2010: Caroline Wozniacki

2011: Caroline Wozniacki

5. december vinder enten Caroline Wozniacki, Frederik Løchte Nielsen eller Davis Cup-holdet titlen som årets tennisspiller 2012.

»To sejre på WTA Touren, en grand slam-triumf i forbindelse med Wimbledon og et Davis Cup-hold, som fortsat er repræsenteret på et niveau lige under World Group«.

»Det er ikke skidt. Det er faktisk aldeles glimrende«, siger formand i Dansk Tennis Forbund, Henrik Klitvad, i en pressemeddelelse.

Caroline Wozniacki har haft patent på hæderen siden 2007, men Frederik Løchte Nielsen ligner et godt bud på en ny prismodtager. Frederik Løchte Nielsen kan vinde både individuelt og sammen med Davis Cup-holdet.

De nominerede

Caroline Wozniacki
Den tidligere verdensetter har vundet titlen som årets tennisspiller i Danmark de seneste fem år. 22-årige Wozniacki vandt to WTA-titler i 2012 og sluttede året som verdens nummer 10.

LÆS OGSÅWozniacki kommer til kort mod stærk russer

Frederik Løchte Nielsen
Vandt sensationelt Wimbledon-titlen i herredouble med britiske Jonathan Marray og er i disse dage med ved tennisherrernes store sæsonfinale i London. Her er Løchte/Marray allerede kvalificeret til semifinalen efter to ud af tre gruppekampe.

LÆS OGSÅSensationsdanskeren og hans makker chokerer og er videre

Davis Cup-holdet
Det danske herrelandshold forblev i Europa/Afrika Group I - niveauet lige under World Group. Det skete med Frederik Løchte Nielsen, Martin Pedersen, Thomas Kromann, Christoffer Kønigsfeldt og Kristian Pless på holdet.

 • Det er et udvalg af journalister, redaktører, sportskommentatorer og tennisskribenter, som stemmer på, hvem der får titlen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere