Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Sejrsvant Wozniacki trues af dobbelt Løchte

Caroline Wozniacki, Frederik Løchte Nielsen eller Davis Cup-holdet får titlen som årets tennisspiller 2012.

Gem til liste

Seneste vindere

2002: Kenneth Carlsen

2003: Kenneth Carlsen

2004: Kenneth Carlsen

2005: Kenneth Carlsen

2006: Kristian Pless

2007: Caroline Wozniacki

2008: Caroline Wozniacki

2009: Caroline Wozniacki

2010: Caroline Wozniacki

2011: Caroline Wozniacki

5. december vinder enten Caroline Wozniacki, Frederik Løchte Nielsen eller Davis Cup-holdet titlen som årets tennisspiller 2012.

»To sejre på WTA Touren, en grand slam-triumf i forbindelse med Wimbledon og et Davis Cup-hold, som fortsat er repræsenteret på et niveau lige under World Group«.

»Det er ikke skidt. Det er faktisk aldeles glimrende«, siger formand i Dansk Tennis Forbund, Henrik Klitvad, i en pressemeddelelse.

Caroline Wozniacki har haft patent på hæderen siden 2007, men Frederik Løchte Nielsen ligner et godt bud på en ny prismodtager. Frederik Løchte Nielsen kan vinde både individuelt og sammen med Davis Cup-holdet.

De nominerede

Caroline Wozniacki
Den tidligere verdensetter har vundet titlen som årets tennisspiller i Danmark de seneste fem år. 22-årige Wozniacki vandt to WTA-titler i 2012 og sluttede året som verdens nummer 10.

LÆS OGSÅWozniacki kommer til kort mod stærk russer

Frederik Løchte Nielsen
Vandt sensationelt Wimbledon-titlen i herredouble med britiske Jonathan Marray og er i disse dage med ved tennisherrernes store sæsonfinale i London. Her er Løchte/Marray allerede kvalificeret til semifinalen efter to ud af tre gruppekampe.

LÆS OGSÅSensationsdanskeren og hans makker chokerer og er videre

Davis Cup-holdet
Det danske herrelandshold forblev i Europa/Afrika Group I - niveauet lige under World Group. Det skete med Frederik Løchte Nielsen, Martin Pedersen, Thomas Kromann, Christoffer Kønigsfeldt og Kristian Pless på holdet.

 • Det er et udvalg af journalister, redaktører, sportskommentatorer og tennisskribenter, som stemmer på, hvem der får titlen.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere