Annonce
Annonce
Tennis

Løchtes ligegyldige Wimbledon-revanche gælder 150.000 kr.

Uanset resultatet i aften vinder Løchte/Marray deres gruppe i ATP-finalen.

Indtægterne falder lidt ustabilt for Danmarks bedste mandlige tennisspiller.

I sommer var Frederik Løchte Nielsen begejstret over at være oversidder en ekstra dag, så han var sikret en ekstra dags gratis ophold i Wimbledon.

Så vandt han herredouble sammen med bruten Jonathan Marray og tjente 1,2 millioner kroner.

LÆS ARTIKELLøchte scorer 1,2 millioner på Wimbledon

Sikker på at vinde puljen
De penge har Frederik Løchte Nielsen kunne bruge til at finansiere sit tennisliv som omrejsende singlespiller, for siden Wimbledontriumfen har det været småt med indtjeningen, men så kom danskeren med i ATP World Tour Finals sammen med Marray, og så er der udover en massiv oplevelse lidt mere at forsøde tilværelsen med.

Alene for at deltage fik Nielsen og Marray 65.000 dollar (ca. 380.000 kr.), og det har de suppleret med to gange 25.000 dollar (ca. 146.000 kr.) for de to knebne puljesejre, der begge blev vunder med mindst mulige margin, 12-10, i det afgørende supertiebreak.

LÆS ARTIKELLøchte er glad og irriteret over choksejr

Sejrene betyder, at Nielsen og Marray er sikre på at vinde den indledende gruppe, uanset udfaldet af aftenens sidste, ubetydelige kamp, revanchen fra Wimbledon-finalen mod rumæneren Horia Tecau og svenskeren Robert Lindstedt.

Modstanderne har kun pengene at spille for
Efter to nederlag er Tecau og Lindstedt uden chance for at gå videre, så kampen gælder alene de 25.000 dollar, der er på spil i hver af de indledende puljekampe.

Hvem Løchte/Marray møder i semifinalen bliver først afgjort i morgen, men der er under alle omstændigheder yderligere 65.000 dollar på spil, mens vinderne af finalen får 125.000 dollar til deling.

I alt kan Frederik Løchte Nielsen med yderligere tre sejre supplere kontoen med 115.000 dollar (ca. 675.000 kr.).

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce