Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Det schweiziske urværk vil have sjov tennis på hurtige baner

Tennisbanerne er langsomme og ens, mener Roger Federer, der vil ændre spillet.

Gem til liste

Endeløse dueller, der slutter med bolden i nettet, er blevet mere almindeligt, mener tennisspilleren Roger Federer, som slår et slag for, at man gør underlaget hurtigere.

»Gør banerne hurtigere, så bliver det sværere at forsvare. Så bliver angrebsspillet vigtigere«, siger Roger Federer.

Læs ogsåFederer bøjer sig i støvet over for stor vinder

Den teknisk stærke schweizer tabte mandag aften ATP-sæsonfinalen i London 6-7, 5-7 til Novak Djokovic i en kamp, der varede to timer og et kvarter.

Langsomme baner og lange kampe
Men i årets store grand slam-turneringer er der mange kampe, som varer adskillige timer, når de ender i fem sæt med stribevis af lange dueller.

Læs ogsåRoger Federer: Folk er helt vilde med mig

»Det er kun på denne type langsomme baner, at du kan forsvare, som vi alle gør i øjeblikket.

»Kom til nettet!«
»Jeg synes, at det er spændende, men det er hårdt - ingen tvivl om det. Du vil bare ikke lave en fejl, efter du har slået til bolden 15 gange«.

Læs ogsåRoger Federer: Jeg er genial under tag

»Jeg tror, at nogle gange kan en hurtigere bane hjælpe på det. Jeg tror, at det vil hjælpe spillere til at lære forskellige spillestile, så de indser, at det er en god ting at komme op til nettet og ikke en dårlig«, siger Roger Federer.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere