Annonce
Annonce
Tennis

Det schweiziske urværk vil have sjov tennis på hurtige baner

Tennisbanerne er langsomme og ens, mener Roger Federer, der vil ændre spillet.

Gem til liste

Endeløse dueller, der slutter med bolden i nettet, er blevet mere almindeligt, mener tennisspilleren Roger Federer, som slår et slag for, at man gør underlaget hurtigere.

»Gør banerne hurtigere, så bliver det sværere at forsvare. Så bliver angrebsspillet vigtigere«, siger Roger Federer.

Læs ogsåFederer bøjer sig i støvet over for stor vinder

Den teknisk stærke schweizer tabte mandag aften ATP-sæsonfinalen i London 6-7, 5-7 til Novak Djokovic i en kamp, der varede to timer og et kvarter.

Langsomme baner og lange kampe
Men i årets store grand slam-turneringer er der mange kampe, som varer adskillige timer, når de ender i fem sæt med stribevis af lange dueller.

Læs ogsåRoger Federer: Folk er helt vilde med mig

»Det er kun på denne type langsomme baner, at du kan forsvare, som vi alle gør i øjeblikket.

»Kom til nettet!«
»Jeg synes, at det er spændende, men det er hårdt - ingen tvivl om det. Du vil bare ikke lave en fejl, efter du har slået til bolden 15 gange«.

Læs ogsåRoger Federer: Jeg er genial under tag

»Jeg tror, at nogle gange kan en hurtigere bane hjælpe på det. Jeg tror, at det vil hjælpe spillere til at lære forskellige spillestile, så de indser, at det er en god ting at komme op til nettet og ikke en dårlig«, siger Roger Federer.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere