Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Wozniacki går hårdt til kæresten på pressemøde

Caroline Wozniacki benyttede et pressemøde til at spørge Rory McIlroy om sin julegave.

Gem til liste

Nu, da tennisssæsonen er overstået, har Caroline Wozniacki god tid til at følge med kæresten Rory McIlroy rundt i verden til golfturneringer.

Den danske tennisspiller er i denne uge i Dubai, hvor McIlroy efter torsdagens runde lå nummer to ved DP World Tour Championship.

Læs ogsåWozniackis tre-dobbelte verdensetter skal blive bedre

Hun benyttede lejligheden på det efterfølgende pressemøde til at blive klogere på, hvad nordireren regner med at give hende i julegave.

Præmieindtægt rækker til dyr gave
»Hvis du vinder i denne uge, får jeg så en flot julegave«, spurgte hun, da hun fik mikrofonen overrakt.

Svaret fra en halvflov McIlroy, der trak kasketten godt ned i øjnene, var:

Læs ogsåSejrsvant Wozniacki trues af dobbelt Løchte

»Jeg har allerede ledt. Men det afhænger ikke af en sejr i denne uge. Jeg skal nok skaffe en flot gave alligevel«, sagde golfspilleren og høstede stort bifald.

Læs ogsåWozniacki kommer til kort mod stærk russer

Med en foreløbig præmieindtægt på 13 millioner dollar (godt 75 millioner kroner) i år behøver verdensetteren da heller ikke spekulere på, om han har råd til en gave til kæresten.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere