Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Wozniacki går hårdt til kæresten på pressemøde

Caroline Wozniacki benyttede et pressemøde til at spørge Rory McIlroy om sin julegave.

Gem til liste

Nu, da tennisssæsonen er overstået, har Caroline Wozniacki god tid til at følge med kæresten Rory McIlroy rundt i verden til golfturneringer.

Den danske tennisspiller er i denne uge i Dubai, hvor McIlroy efter torsdagens runde lå nummer to ved DP World Tour Championship.

Læs ogsåWozniackis tre-dobbelte verdensetter skal blive bedre

Hun benyttede lejligheden på det efterfølgende pressemøde til at blive klogere på, hvad nordireren regner med at give hende i julegave.

Præmieindtægt rækker til dyr gave
»Hvis du vinder i denne uge, får jeg så en flot julegave«, spurgte hun, da hun fik mikrofonen overrakt.

Svaret fra en halvflov McIlroy, der trak kasketten godt ned i øjnene, var:

Læs ogsåSejrsvant Wozniacki trues af dobbelt Løchte

»Jeg har allerede ledt. Men det afhænger ikke af en sejr i denne uge. Jeg skal nok skaffe en flot gave alligevel«, sagde golfspilleren og høstede stort bifald.

Læs ogsåWozniacki kommer til kort mod stærk russer

Med en foreløbig præmieindtægt på 13 millioner dollar (godt 75 millioner kroner) i år behøver verdensetteren da heller ikke spekulere på, om han har råd til en gave til kæresten.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere