Annonce
Annonce
Tennis

Wozniacki går hårdt til kæresten på pressemøde

Caroline Wozniacki benyttede et pressemøde til at spørge Rory McIlroy om sin julegave.

Gem til liste

Nu, da tennisssæsonen er overstået, har Caroline Wozniacki god tid til at følge med kæresten Rory McIlroy rundt i verden til golfturneringer.

Den danske tennisspiller er i denne uge i Dubai, hvor McIlroy efter torsdagens runde lå nummer to ved DP World Tour Championship.

Læs ogsåWozniackis tre-dobbelte verdensetter skal blive bedre

Hun benyttede lejligheden på det efterfølgende pressemøde til at blive klogere på, hvad nordireren regner med at give hende i julegave.

Præmieindtægt rækker til dyr gave
»Hvis du vinder i denne uge, får jeg så en flot julegave«, spurgte hun, da hun fik mikrofonen overrakt.

Svaret fra en halvflov McIlroy, der trak kasketten godt ned i øjnene, var:

Læs ogsåSejrsvant Wozniacki trues af dobbelt Løchte

»Jeg har allerede ledt. Men det afhænger ikke af en sejr i denne uge. Jeg skal nok skaffe en flot gave alligevel«, sagde golfspilleren og høstede stort bifald.

Læs ogsåWozniacki kommer til kort mod stærk russer

Med en foreløbig præmieindtægt på 13 millioner dollar (godt 75 millioner kroner) i år behøver verdensetteren da heller ikke spekulere på, om han har råd til en gave til kæresten.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere