Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Piotr: Caroline skal spille som var det en finale

Wozniacki-lejren har stor respekt for den kommende modspiller, Kuznetsova.

Gem til liste

Når Caroline Wozniacki natten til mandag dansk tid træder ind på banen i sin ottendedelsfinale mod russeren Svetlana Kuznetsova, skal hun spille kampen, som var det den sidste kamp i Australian Open.

Ellers kan kampen netop risikere at blive den sidste, siger tennisspillerens far og træner, Piotr Wozniacki.

»Det er lige meget om kampen er en ottendedelsfinale, en kvartfinale, en semifinale eller finale. Det her er finalen. Du skal vinde, hvis du ville spille næste kamp«, lyder det fra træneren.

LÆS OGSÅWozniacki møder velkendt russer og kender svaghederne

Det betyder ikke noget, hvem der står på den anden side af nettet, mener han:

»Det er en almindelig kamp, hvor hun skal gøre sit bedste«.

Respekt for modstanderen
Wozniacki-lejren kender den russiske modspiller særdeles godt. Spillerne har mødt hinanden otte gange før. Fem af gangene er det blevet til dansk sejr.

LÆS OGSÅRussisk tonser klar til kamp: Altid svært mod Wozniacki

»Kuznetsova er en klassisk spiller, hun har vundet to grand slams, hun har været med på touren i mange år, og hun er i god form«.

»Det er en modstander, vi respekterer, men vi tror stadig, at vi kan vinde kampen«, siger Piotr Wozniacki.

De to spillere var så sent som i sidste uge i kamp mod hinanden ved WTA-turneringen i Sydney. En kamp som Kuznetsova vandt i bagende hede. Derfor kan den kamp ikke bruges til noget, mener Piotr Wozniacki.

»Det var en ekstrem kamp. På banen var det måske 55 grader. I morgen bliver det ikke det samme. Vi kigger ikke på ekstreme situationer. Vi kigger på almindelige situationer«.

»De vil begge vinde og kæmpe til sidste bold. Og forhåbentligt bliver det bedre vejr omkring 30 grader - ikke 50«.

'Hun vil gøre alt'
Caroline Wozniacki har ofte modtaget kritik for sit spil, hvor hun slår få vinderslag, men ifølge træneren er det lige meget, hvordan man kommer frem til sejren.

Bare at man vinder.

»Det er en kamp, som Caroline vil gøre alt for at vinde«, slår Piotr Wozniacki fast.

Kampen bliver spillet på turneringens hovedscene, Rod Laver Arena, klokken 01 dansk tid natten til mandag.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere