Det brede smil blev luftet, da Sam Querrey fejrede sin triumf i Acapulco, hvor han besejrede en af spillets største stjerner, Rafael Nadal.
Foto: Enric Marti/AP

Det brede smil blev luftet, da Sam Querrey fejrede sin triumf i Acapulco, hvor han besejrede en af spillets største stjerner, Rafael Nadal.

Sheriffen fra Thousand Oaks skyder på det hele

Med en brutal serv og en ond forhånd nedlagde Sam Querrey forleden Rafael Nadal. Nu kommer en endnu sværere opgave: Opfølgningen i Indian Wells i hjemstaten Californien.

Tennis
FOR ABONNENTER

Sam Querrey er næsten 2 meter høj og vejer næsten 100 kilo, men han er alligevel hurtig nok til at lege med de berømte navne på ATP Touren.

Han blev født i San Francisco, tog forleden sin største succes i det sydlige Mexico og skal nu forsøge at holde niveauet i sæsonens femte største turnering – forårsklassikeren Indian Wells – i ørkenen lidt øst for Los Angeles.

»Turneringen i Acapulco vil jeg med sikkerhed huske resten af mit liv. Det var en af den slags uger, hvor jeg ramte zonen, og alt derefter fungerede for mig. Jeg håber at få flere af den slags oplevelser«, kom det fra en lykkelig Sam Querrey, da han mødte medierne oven på sin overraskende gevinst i Mexico.

Her havde han servet og især med forhånden hamret Rafael Nadal ud af banen til en overraskende triumf på en dag, hvor de fleste tennisfans havde forventet, at spanieren ville have fejret sin titel nr. 70.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce