Spanske Rafael Nadal har vundet det hele, men han vil gerne prøve det igen. Den europæiske grusbanesæson giver ham chancen.
Foto: Claude Paris/AP

Spanske Rafael Nadal har vundet det hele, men han vil gerne prøve det igen. Den europæiske grusbanesæson giver ham chancen.

Tennis

Gruskonge jager vilde 10-taller i sin forårseksamen

30-årige Rafael Nadal får testet, om formen er til endnu flere rekorder, eller om nogen bremser ham i Monte Carlo.

Tennis
FOR ABONNENTER

Nogle tennisspillere drømmer om at vinde bare en enkelt turnering på mændenes ATP Tour. Rafael Nadal indleder dette forår med jagten på at erobre titel nr. 70.

Og endnu vigtigere for ham: Spanieren kan med triumf i denne uges udfordring i Monte Carlo fejre et jubilæum med sin titel nr. 50 på grusbane og ikke mindst den 10. gevinst alene i fyrstedømmet.

Det vil være endnu et par rekorder blandt hans mange af slagsen, men selv om han fredag med cifrene 6-4, 6-4 kom forbi argentinske Diego Schwartzman, venter der først en semifinale mod David Goffin før eventuelt søndagens duel om titlen.

Belgieren vandt noget overraskende fredag for første gang over finaleseedede Novak Djokovic efter tre hårde sæt, der atter understregede, at serberen i øjeblikket ikke helt har sit tidligere topniveau, selv om der ikke skal tages noget fra Goffins imponerende præstation.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce