Et amerikansk par har vundet 1,5 millioner dollar i Supercash lotto, efter at de brugte en hjemmebrygget formel til at vælge tallene. Arkivfoto
Foto: JOHN AMIS/AP

Et amerikansk par har vundet 1,5 millioner dollar i Supercash lotto, efter at de brugte en hjemmebrygget formel til at vælge tallene. Arkivfoto

Internationalt

Firedobbelt lottovinder søger patent på formel

Et amerikansk par siger, at de har opfundet en formel til at vælge de rigtige lottotal. Beviset? De har vundet jackpot fire gange.

Internationalt

Vi andre drømmer om det. De heldige vinder, og en gang imellem vinder nogen to gange.

Men intet slår Verlyn og Judith Adamson fra Wisconsin i USA.

22. august lykkedes det ifølge nyhedsbureauet AP parret at vinde fire gange i lotteriet.

Vinderkuponerne kommer fra det amerikanske Supercash lotto, hvor hver vinderkupon giver 350.000 dollar. Så i alt kunne parret sætte 1,4 millioner dollar - eller syv millioner kronker - ind på kontoen.

Hemmelig formel
Det er dog ikke et tilfælde, at de vandt de mange penge, hvis man skal tro Verlyn Adamson. Til daglig arbejder han som revisor og elsker matematikgåder, og derfor har han kunnet udvikle en formel, som kan forudse lottotallene.

Siger han.

Verlyn og hans kone vil dog ikke ud med deres hemmelighed, og ifølge deres advokat, er de nu i gang med at søge patent på formlen.

Steven Post, matematikprofessor fra Edgewood College i Madison, giver dog ikke meget for en lottoformel. Han siger til AP, at det ikke kan lade sig gøre at lave en formel for et spil, som er bygget på tilfældige udtrækninger.

»Den eneste strategi, man kan bruge, er at købe alle kuponerne«, siger han til AP.

Redaktionen anbefaler:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce