Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Abonnementsvilkår Politikens e-avis og politiken.dk

(pc, mac, tablet- og smartphone udgaver) Gældende fra 1. december 2012

Abonnement
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tilgængelighed

For at få adgang til Politikens digitale produkter, skal du være tilsluttet internettet og al adgang foregår online. Produkterne understøttes af de fleste browsere og styresystemer, men Politiken kan ikke garantere, at produkterne understøttes af alle browsere og styresystemer. Det er en betingelse, at abonnementet er betalt. Som udgangspunkt er Politikens digitale produkter tilgængelige døgnet rundt, året rundt. Der kan være afvigelser. Disse vil fremgå af beskrivelsen af det enkelte produkt.

Oprettelse af abonnement

Ved køb af abonnement opretter du samtidig en Politiken Profil. Politiken Profil er personlig og indeholder blandt andet dit brugernavn (e-mail adresse) samt adgangskode. Det er disse oplysninger, du skal bruge, hver gang du logger dig på dit abonnement. Det er en betingelse, at du oplyser e-mail adresse. Vi sender en faktura samt bekræftelsesmail på abonnementet.

Varighed

Et abonnement er fortløbende og fortsætter til det opsiges. Ved oprettelsen vælger du hvilken abonnementsperiode du ønsker at betale for ad gangen. Der kan være forskellige valgmuligheder alt efter hvilken type abonnement du ønsker at købe. Mulighederne fremgår af beskrivelsen af det enkelte produkt. Eventuelle tilbudsperioder (introrabat, værdibeviser o.a.) kan ikke forlænges. Ved udløb af en tilbudsperiode fortsætter dit abonnement automatisk til den normale abonnementspris.

Betaling

Abonnementet betales forud. Ved oprettelsen betales med Dankort eller kreditkort. Det fremgår af betalingsvinduet hvilke kreditkort der accepteres. Samtidig giver du tilladelse til, at efterfølgende perioder trækkes automatisk fra den konto du oplyser ved købet. Hvis en betaling ikke kan gennemføres, f.eks. hvis betalingskortet er udløbet, vil du blive informeret på mail om den manglende betaling og samtidig få mulighed for at ændre kontooplysningerne. Der lagres ingen følsomme betalingsoplysninger, som eksempelvis kortnummer, hos Politiken. Denne information krypteres på betalingssiderne hos PayEx, som er certificeret af Visa og MasterCard. På nogle typer abonnement vil der være mulighed for efterfølgende tilmelding til Betalingsservice.

Pris

Prisen fremgår af den aktuelle prisliste, som du finder på www.politiken.dk/kundecenter. Prisændringer varsles på mail og får tidligst virkning fra førstkommende fornyelse af abonnementet.

Muligheder og begrænsninger

Din Politiken Profil er personlig, og dit abonnement giver adgang til produktet på op til fem digitale enheder - f.eks. pc, smartphone og tablet. Misbrug vil medføre øjeblikkelig opsigelse fra Politikens side uden kompensation. Abonnementet skal betragtes som en ubrudt leverance. Du er selv ansvarlig for, at oplysningerne i din brugerprofil er opdateret, og at dit password holdes hemmeligt.

Fortrydelsesret

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ikke, hvis du har benyttet din adgang til det købte produkt. Hvis du ikke har benyttet adgangen, gælder fortrydelsesretten på 14 dage. Se yderligere på www.forbrug.dk.

Opsigelse

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Abonnementsaftalen kan opsiges med én måneds varsel til udgangen af en kalendermåned (jf. Forbrugeraftaleloven kapitel 7 - læs hele loven på www.forbrug.dk). Du er forpligtet til at betale for den periode du har haft adgang til produktet. Opsigelse skal ske til Kundecenter Politiken på 70 15 01 01 eller via www.politiken.dk/kundecenter. Det er ikke gyldig opsigelse blot at undlade at betale.

Reklamationer

Ved fejl eller mangler kan Kundecentret kontaktes på www.politiken.dk/kundecenter eller på 70 15 01 01. Fejl på kundens, eller dennes udbyders, tekniske udstyr er Politiken uvedkommende. Øvrige tekniske fejl vil blive rettet hurtigst muligt efter det er kommet til Politikens kendskab. Som udgangspunkt godtgøres der ikke for nedetider.

Øvrige

Der kan være individuelle vilkår tilknyttet abonnementet. Disse vilkår vil fremgå af bekræftelsesmailen. Du vil modtage servicemails i forbindelse med dit abonnement. Derudover vil du også modtage redaktionelle nyhedsbreve. Disse kan, jf. gældende lovgivning afmeldes ved henvendelse til Kundecenter Politiken. Abonnementsdata på tidligere abonnementer gemmes til eventuel senere brug. Disse kan slettes, hvis det ønskes. Alle oplysninger behandles fortroligt. Politiken kontakter fra tid til anden husstande med gode tilbud. I overensstemmelse med gældende lov kan du frabede dig dette hos Politiken på 70 15 01 01 eller hos CPR-registret. De til enhver tid gældende vilkår er tilgængelige på www.politiken.dk/kundecenter. Ved henvendelse sender vi gerne Abonnementsvilkårene pr. mail. Vi henviser i øvrigt til vores 'privacy policy' samt til ophavsrettigheder tilhørende politiken.dk.

ingenting

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden