0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
  • Når hverdagen sætter ind, falder vi ofte ind i en række rutiner, som er styret af travlhed og stress, men på ferien er der hverken oprydning eller madlavning, og så bliver det nemmere at slippe tøjlerne, mener parret Pia og Steen, som møder Emil Thorup på Gran Canaria.

  • Alt bliver lidt bedre på ferien, mener parret Pia og Steen, som møder Emil Thorup på Gran Canaria – måske også sexlivet, for som Steen siger: Hvorfor skal det være så kedeligt?

  • Ferie betyder også nye oplevelser og bekendtskaber – også for Pia og Steen, som møder Emil Thorup på Gran Canaria. Når man holder ferie, opstår der overskud til, at man hurtigere vover sig ud i nye ting og er mere åben, mens man holder sig til det sikre, når man er presset derhjemme. Men hvad finder de på at kaste sig ud i?

  • Han er taget til Gran Canaria sammen med en Spies-chefs nevø, som har fået rejseselskabets legendariske stifters motto lidt galt i halsen. Nevøen synes, han er kommet ned i gear og er godt på vej til at finde sin indre Spies. Det er ikke helt tilfældet for Emil Thorup.

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.