Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Aflever! Der er så mange tricks derude, at der er noget for enhver smag. Og du har dem også. Og vi vil have.

Aflever! Der er så mange tricks derude, at der er noget for enhver smag. Og du har dem også. Og vi vil have.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er 25 tricks, der gør dit liv lettere og federe - stik os dit

Hvad er din lille livsfidus, som bør deles med alle os andre? Vi vil ha' den!

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvordan gemmer du dine værdier for indbrudstyve eller uvorne unger på en djævelsk snedig facon?

Hvad er dit bedste grilltrick? Rengøringsfif? Malertip? Fisketurtursormeopbevaringsråd? Mygge/hvepsedræberværktøj? Chipsposetrick? Indretningsråd? Madlavningstip?

Kort sagt - tricks til et nemmere liv - på den fede og billige måde.

Bagsiden er blevet inspireret af de mange såkaldte lifehack-sider på det store internet og har sakset lidt for her at bringe et lille udvalg af tricks, der kan gøre dit liv lettere, fiksere, sikrere, smartere eller bare sjovere.

Og vi gør det som en lille appetitvækker for forhåbentlig at få en mailindbakke fyldt til randen med jeres små dagligdagstricks, som vi så kan give videre. En slags public service-tjeneste, om man vil.

Og vi håber, at I vil. Være med altså og sende billeder eller videoer af jeres små projekter og smarte lifehacks, for vi ved, I har dem. I tænker måske ikke lige over, at I har opfundet noget fikst, men prøv lige at tage en tur gennem nedenstående eksempler på små genialiteter.

Og tænk så over det en ekstra gang - det kan være hvad som helst i 'gode tricks'-kategorien. Du har jo noget - Bagsiden ved det - og du skal dele det med alle os andre i denne 'et nemmere liv'-satsning fra Danmarks nydeligste netavis.

SE EKSEMPELEn lifehack-opslagstavle (Eksternt link)

Send dit bud til bag@pol.dk. Så kommer dit trick i avisen. Tag et eller flere billeder eller skyd noget video - vi tager imod det hele. Og kom i øvrigt også gerne med et godt bud på et dansk navn i stedet for lifehacks. Det burde vi også kunne finde på sammen. Tænk, skyd og send - så laver en dansk version, så snart vi kan.

Vi starter og slutter med en video.

Den første er bare et lille trick, der sikkert er alle mulige gastronomiske grunde til at undlade at kaste sig ud i. Men det er da tjekket.

Og så er der ellers lidt for enhver smag:

Myggedræberen

Og vi slutter med endnu en video. Der viser en ret simpel myggefanger. Sukker og gær og vand skaber en boblende kuldioxidblanding, der minder om den menneskelige ånde. Og så ryger der lige en sur svedig sok over for at lokke tvivlermyggene til. Ikke til at sige, om det virker, men der er en del ens videoer på Youtube, der viser dette trick, så det er måske et forsøg værd.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden