Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bagsiden: Thornings 'Skampagne' kunne have været endnu hårdere

Der er plads til forbedring af Socialdemokraternes strammer-kampagne.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Socialdemokraterne vil ikke have ry for at være slappe på flygtninge- og indvandrerområdet. Det er valgår, og vælgerne kan ikke fordrage, når politikerne er slappe.

Den går måske i Sverige, men her hos os kræves der handling; vores folkevalgte skal sætte hårdt mod hårdt over for diskrimination, multinationale selskaber, der ikke betaler skat, terror, overmedicinering af landbrugsdyr og den slags.

Statsministerens seneste stramning kommer i form af en kampagne med fokus på flygtninge- og indvandreres erhvervsfrekvens. Regeringen har strammet asylreglerne. Nu skal de nytilkomne så ud på arbejdsmarkedet, fastslår S-kampagnen. Eller 'Skampagnen', som den lidt mere mundret kan kaldes, idet det jo ville være en skam, hvis den løftede pegefinger ikke fik den ønskede effekt.

LÆS MERE

Politiske kommentatorer udlægger Skampagnen som et risikabelt projekt, der kan skabe splid i regeringen, men som også har potentialet til at lokke vælgere fra de borgerlige partier.

Hvis det projekt skal lykkes, bør retorikken imidlertid være endnu klarere. Alle nedenstående forslag kan frit benyttes.

Hvis kampagnen lykkes, og Socialdemokraterne beholder statsministerposten, kan røde vælgere landet over glæde sig til at skåle i skampagne på valgnatten.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden