Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

ATS: Lottovindere dømt til at betale gevinst tilbage

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

ATS-DOMSTOLEN:

LOTTOVINDERE DØMT

Thi kendes for ret!

Ægteparret Leif og Aase fra Ølsted, som har vundet 114 millioner i Eurojackpot, findes skyldige i manglende fantasi ved offentligt at have erklæret, at de vil bruge pengene på nye tagrender til deres hus samt en bil af mærket Hyundai.

Retten finder, at dette er alt for uambitiøst, og at de tiltaltes udtalelser er egnet til at håne spilkunder, der drømmer om den store gevinst for at kunne rejse Jorden rundt, bade i champagne og leve et generelt luksusliv iført spraglet sommertøj.

Med hensyn til de af Leif og Aase fremsatte ønsker finder vi, at et nyt hus samt en Tesla eller en Porsche ville have været mere passende i forhold til gevinstens størrelse.

De tiltalte skal inden 1. februar tilbagebetale 114.000.000 kr. til Danske Spil og frakendes samtidig retten til at deltage i lottotrækninger i en periode af 5 år.

TRAGIKMELDING

DSB gør opmærksom på, at pendlere, der er oppe at køre over de nye takster, vil blive  afkrævet et tillæg, afhængigt af hvor langt de kører.

UGENS FILM

’Mumien vender tilbage’

Alle troede, det var slut for Bertel, da han takkede nej til at lade sig udstille i en glasmontre i Flensborg. Men de havde forregnet sig, for så genopstillede han bare til Dolketinget, og nu er det blevet tid til MUMIENS HÆVN over Lars Løkke!

NYT OM NAVNE

Otto Leisner fyldte forleden 100 år og blev dermed lige så gammel som sine vittigheder.

I ØVRIGT MENER JEG

at de treårige børn af lavtuddannede forældre, der har hørt 30 millioner færre ord end jævnaldrende børn af højtuddannede forældre, skulle have tilbragt julen sammen med min svigermor. Så ville de have været på omgangshøjde nu.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden