Bagsiden

ATS: Brøndby IF præsenterer ny maskot

Bagsiden

Brøndby IF’s fanklub har valgt ny maskot, der passer til fankulturen.

DF: TRÆSKOMUSEUM SKAL HAVE SKAL HAVE FLERE STØTTEKRONER

Dansk Folkestemningsparti ønsker at skære i støtten til museer som Louisiana og Arken og fordele pengene til en række museer i provinsen. Det drejer sig ifølge ATS’ oplysninger bl.a. om disse kulturinstitutioner:

Morsø Traktormuseum

Flyvholm Redningsmuseum i Harboøre

Glumsø Knallertmuseum

Buerup Træskomuseum i Jyderup

Heltborg Symaskine Museum

»Det er ikke rimeligt, at Louisiana og Arken, der er elitens foretrukne udflugtsmål, skal forkæles med tilskud til det ene og det andet, mens provinsmuseerne udsultes«, siger Dansk Folkestemningspartis kulturordfører, Alex Ahrendtsen.

»Jeg ved, at man bl.a. på Morsø Traktormuseum på grund af pengemangel har haft en traktor stående, som i en årrække kun har kørt på tre cylindre, ligesom Buerup Træskomuseums samling efterhånden består af adskillige flækkede træsko. Hvis de samme træsko havde befundet sig på Louisiana, ville det have udløst massiv støtte, så de kunne blive repareret, eller også ville de være blevet hængt op på væggene som STOR KUNST, som det københavnske publikum ville havde beundret og hyldet (forudsat, at ’værket’ havde fået et eller andet kunstigt navn), hvilket ville have uløst et endnu større tilskud. Vi kan ikke være det bekendt«.

IØVRIGT MENER JEG

at førerløse taxaer er en underlig konstruktion. Som kunder kan vi da være ligeglade. Det er jo alligevel ikke os, der skal sidde bag rattet.

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce