Bagsiden

ATS: FOA vil indføre kattens første sygedag

Bagsiden

FOA-formand Dennis Kristensen ønsker at udvide retten til omsorgsdage, så den ikke kun omfatter børn under 18 års første og anden sygedag.

»Der er et klart behov for også at kunne tage sygedage, når ens børn over 18 år er fuldesyge, ligesom der kan være behov for at holde hundens og kattens første sygedag for ikke at tale om kanariefuglens, hvis den hænger med næbbet«, siger Dennis Kristensen, der også ser et behov for at kunne holde ægtefællens første og anden sygedag, hvis vedkommende har ondt i pjækketarmen eller bare ondt af sig selv.

Arbejdsgiverne afviser FOA’s krav: »Hvad bliver det næste? At Dennis Kristensen ønsker arbejdsgiverbetalte fridage, så han kan pleje sine syge ideer?«, siger en talsarbejdsgiver.

FORBRUGERNYT

Forbrugerrådet Tænk oplyste i går, at krydderisvindlerne, der har fyldt visne blade i deres oregano, er kommet med allehånde undskyldninger.

GEJL & FLAMNER

Hvæsernes redaktør skriger:

Vi skrev forleden, at filmproduceren Harvey Sweinstein forlangte, at kvindelige skuespillere rettede sig efter hans befalinger. Der skulle naturligvis have stået befamlinger.

Vi keblager.

KOMMENDE INITIATIVER FRA REGERINGEN

I dag: Ældreministeriet

Omkalfatring af ministeriets opslagstavle, således at avisudklip om begivenheder på ældreområdet får en mere markant placering end billeder fra medarbejdernes ferierejser, bryllupper og lign. Der nedsættes en arbejdsgruppe, der inden jul skal nå frem til et eller andet.

VOR KANSLERQUIZ

Hvad kommer der til at ske med flygtninge i Østrig efter valget?

Svar:

Der bliver gjort Kurz proces. *)

*) Vi skal beklage ovenstående ordspil, men det var, hvad det kunne blive til.

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce