Bagsiden

ATS: Endnu flere kulturpersonligheder melder om overgreb

Bagsiden

Afsløringerne af Harvey Sweinsteins overgreb på kvindelige skuespillere, har fået en række kvindelige kulturpersonligheder til at stå frem med tilsvarende historier via hashtagget #MeToo.

På Thorvaldsens Museum fortæller alle 3 Gratier (ovenfor til venstre) således, at både kustoder og mandlige skulpturer i årtier har gjort tilnærmelser efter lukketid.

»Sådan er det åbenbart i den her branche«, siger en af Gratierne, der også fortæller om mandlige gipsfigurer med blottet lem.

Fiskerkonen, der tidligere stod på Gammel Strand, oplyser, at hun har oplevet adskillige overgreb gennem årene. »Men det værste var dog, da nogle mænd fra Metroselskabet greb fat i mig og trak mig med til Sydhavnen. Jeg bad dem om at holde fingrene for sig selv, men det hjalp ikke«, siger Fiskerkonen.

BREAKING

FODBOLDFORHANDLERNE UDTALER SIG

Dansk Boldspild-Union og Fedtspillerforeningen udsendte i går følgende korte statement efter aflysningen af kvindelandsholdets kamp mod Sverige:

»Man skal vælge sine kampe med omhu, og det gik så ud over den mod Sverige«.

I en senere kommentar fra kvindelandsholdet hed det: »Der er så meget, vi ikke forstår«.

KOMMENDE INITIATIVER FRA REGERINGEN

I dag: Ældreministeriet

Analyse af behovet for slumretæpper til såvel ministeren som de ansatte til imødegåelse af problemer med kulde og træk i vinterhalvåret med henblik på at nedsætte sygdomsfrekvensen.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce