Bagsiden

ATS: Kommunalvalget handler i Horsens om retten til stegt flæsk

Bagsiden

Efter at Dansk Folkestemningsparti i Horsens Kommune har besluttet at gå til valg under mottoet ’Stop halalkød i kommunen’, er kommunalvalget i Horsens i høj grad kommet til at handle om mad.

Venstre vil kun støtte en borgmesterkandidat, der vil øge forekomsten af tarteletter og klar suppe med boller i kommunens madplaner.

Suicidaldemokraterne prøver at henvende sig til DF’s vælgere med valgmottoet: ’Stegt flæsk til alle – nu!’

De Alternaive går til valg med kravet om økologisk hyldebærsaft og glutenfri speltboller i alle kommunens børneinstitutioner.

De konservastive har besluttet, at de kun vil støtte en borgmesterkandidat, der lover at fjerne pulverbearnaise fra alle kommunale køkkener.

Liberablende Alliance ønsker at distancere sig fra de konservastive ved at få stoppet både pulver- og dåsebearnaise.

I ØVRIGT MENER JEG

at kritikken af sidste afsnit af ’Historien om Danmark’ er forfejlet. Jeg fik mange nye interessante ting at vide, som jeg ikke var klar over. For eksempel, at det var socialdemokraten Jens Otto Krag, der sammen med en enlig kommunistisk mor, hvis navn jeg ikke husker lige nu, fik tysken smidt ud af Danmark. Det var også nyt for mig, at Kirsten Hüttemeier opfandt køleskabet. Jeg har altid troet, at hütteosten og skåneærmerne var det eneste, hun havde frembragt.

Alma Pinholt, Skævinge

KOMMENDE INITIATIVER FRA REGERINGEN

I dag: Ældreministeriet

Oprettelse af vidensbank, hvor embedsværket byder ind med efterårsferiens bedste oplevelser, som alle ansatte skal kunne trække på i forbindelse med kommende ferier. Ved samme lejlighed skal der placeres et ansvar hos den/de medarbejdere, der over det seneste par dage har undladt at orientere ATS om ministeriets initiativer.

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce