Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Morgenløberen: Hvornår ville nogen begynde at savne mig, hvis jeg forsvandt?

Lise Ring er mindst 25 år fra at være i målgruppen til en tryghedsalarm, men hun er også soloryttertypen, og et fald på løbeturen har fået hende til at tænke.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forleden morgen hang jeg i luften et sted over stisystemet på Christianshavns Vold. Jeg fløj faktisk. Min krop flugtede vandret med underlaget, og jeg var vel en god meter oppe i luften med højre arm udstrakt i et forsøg på at gribe mine solbriller, som var fløjet et par meter i forvejen. Havde jeg været iført en rød kappe og et blåt trikot, ville mit luftbårne og momentane positur have givet mening. Men jeg var iklædt sorte tights, grå T-shirt og grønne løbesko og lignede det, jeg var: en kluntet morgenløber, der var for træt til at løfte fødderne, og som hakkede tåspidserne ind i en træstub for derefter at blive katapulteret horisontalt hen over stien, før tyngdeloven sendte hele min krop i jorden med et maveplask.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden