Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mette Dreyer/POLITIKEN
Foto: Mette Dreyer/POLITIKEN
Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Juleaften, åh, hvor er du sød ... or not?

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En af grundene til, at jeg var solgt til Paprika Steens julefilm fra tredje replik – søsteren på telefonsvareren: »Jeg tager rødkål med, ikke« – er, at jeg har været hende med rødkålen. Jeg ville peppe familiens jul op og havde fået en fancy opskrift med rigtig rødkål, der snittes og dampes – »så der stadig er bid i«, som min ven sagde – og tilsættes interessante krydderier. Slet ikke som det tarvelige industriprodukt på glas.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden