Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Andreas Merrald
Foto: Andreas Merrald

Bundene er meget porøse, og lagkagen er derfor ikke smuk, når den lægges sammen. »Det ordner sig dog med det tykke lag flødeskum, som dækker ujævnhederne«, skriver Inger Caspersen, hvis familie har bagt bundene siden 1911 . Det kan vi bekræfte.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Du skal prøve en rugbrødslagkage mindst en gang i dit liv

En af de mest prominente danske lagkager er den sønderjyske. Bagsiden har været i køkkenet med en opskrift fra 1911, og Politikens redaktion var vilde med den.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nu går det ikke mere. Bagsideredaktøren kunne i denne uge ikke længere snige sig uden om at bage lagkagebunde selv, for der er kommet hele tre opskrifter på sønderjysk rugbrødslagkage, eller brødtorte, som den også hedder på de kanter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden