0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lagkage med rabarber smager af mormors økokolonihavehus

En klassisk trifli af rabarber, creme, makroner og flødeskum er også god som lagkage og får en varm anbefaling fra redaktionen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Rabarber og rigeligt med flødeskum er hovedbestanddelene i lagkagen. Vi synes, makroner hører til. Husk, at du stadig kan sende din opskrift til Bagsiden.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I Bagsidens store jagt på 10 lagkager, du skal spise, inden du dør, har vi altså gjort det igen. Pillet lidt ved en læseropskrift for at tilføje noget mere x-faktor.

Det er Anne-Maren Andersen, der har indsendt opskriften, og hun skriver meget klogt, at tid ofte er en overset faktor, når man laver lagkage.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter