Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Rabarber og rigeligt med flødeskum er hovedbestanddelene i lagkagen. Vi synes, makroner hører til. Husk, at du stadig kan sende din opskrift til Bagsiden.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lagkage med rabarber smager af mormors økokolonihavehus

En klassisk trifli af rabarber, creme, makroner og flødeskum er også god som lagkage og får en varm anbefaling fra redaktionen.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I Bagsidens store jagt på 10 lagkager, du skal spise, inden du dør, har vi altså gjort det igen. Pillet lidt ved en læseropskrift for at tilføje noget mere x-faktor.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden