Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Grænsekontrol fandt kattegrus

ATS
FOR ABONNENTER

GRÆNSEKONTROL FANDT KATTEGRUS
Blandt de første, der i går blev standset i den nye grænsekontrol, var pensionist Holger Henriksen, der havde været en tur i Grenz Basar for at købe billig kattegrus. Holger Henriksen blev kaldt ind til siden ved Checkpoint Pia.

Det viste sig dog ret hurtigt, at han havde papirerne i orden, og efter at Holger Henriksen havde lovet, at han ikke under sit ophold i Danmark vil begå hjemmerøverier eller spille violin til ulempe, fik han lov til at passere.


VON TRIER: SLUT MED PRESSEMØDER
Filminskrupskør Lars von Trier meddelte i går, at han aldrig mere vil holde pressemøder.

»Min erfaring siger mig, at der ikke kommer noget godt ud af dem. Ofte risikerer man at blive misforstået. Medmindre man naturligvis har en rigtig dygtig medierådgiver som for eksempel Joseph Goebbels. Han kunne sit kram. Ham er jeg fuld af beundring for«, siger Lars von Trier.


AFSLØRING
Materiale, som ATS har gravet frem, mere end antyder, at den kendte koldkrigsfusker Bent Jensen har ladet sig påvirke af fremmedfjendske magter. Det viser sig således, at Bent Jensen adskillige gange har drukket snaps med højtstående medlemmer af VKO og sågar ladet sig beværte ved det store koldkrigerbord.

Efterfølgende er Bent Jensen fremkommet med en stribe anklager imod bl.a. navngivne sucidaldemokrater.

ATS kan som nævnt ikke dokumentere, at det er disse frokoster, der har formet Bent Jensens holdninger, men det er da mærkeligt, at de først er fremkommet, efter at han har deltaget i dem.


BREAKING NEWS
Regeringen overvejer nu helt at droppe tilstedeværelsen af toldere ved grænsen.

»Med det kolossale opbud af journalister, der befinder sig dernede, er det alligevel næsten umuligt at passere den«, siger skatteminister Peter Christensen.

ingenting

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce