ATS

ATS: Endnu en borgmester laver gangnam-style

ATS
FOR ABONNENTER


Borgmester Aage Nielsen har i et vist omfang fået hjælp til teksten af sie kone, den lokale kunstner Aase Nielsen.

Borgmester i Ny Væmmelse Kommune Aage Nielsen vil ikke stå tilbage for borgmestrene på Sydfyn og Langeland, der har lavet en gangnam-style video for at promovere deres kommuner.

ATS kan som det første medie bringe teksten til den nye Ny Væmmelse-video:

I Ny Væmmelse kommune

er vi alle sammen lune.

Vi er også meg't globale

og har kunstner', der kan male.

'Dystopisk morgenrøde

III' kan hver en borgers liv forsøde.

Vi har også en borgmester,

som med billige

erhvervsgrunde frister.

Han hedder Aa-Aa-Aa-Aa Aage Nielsen.

Gentar':

Aa-Aa-Aa-Aa Aage Nielsen.

Og han sender jer sin hilsen:

Flyt til Væmmelse kommåne

Her er så dejligt at I vil dåne.

Då-då-då-då dåne.

Aage Nielsen oplyser, at han nu er gået i gang med at få teksten oversat til engelsk.

»For det er vigtigt, at vi i en globaliseret verden fremadrettet kommer ud med vore budskaber over hele kloden på den lange bane«, siger borgmesteren, der har en ambition om ikke alene at blive et hit på YouTube, men også på MTV.

LYNINTERVIEW
Morten Bødskov, er det ikke skuffende, at kun 15 unge bandemedlemmer har tilmeldt sig jeres exitprogram for at komme på ret køl?

»Nej, bestemt ikke. Det er en stor succes. Hvis du for eksempel sammenligner med, hvor mange unge der har tilmeldt sig SF's exitprogram for at søge en ny og tryg tilværelse i Suicidaldemokratiet, så drejer det sig foreløbig kun om 4, så vidt jeg ved. Så 15 er bestemt et flot tal«.


CEMENTARBEJDERE FORTSÆTTER STREJKE
Ledelsen på Aalborg Portland retter nu en skarp kritik imod de ansatte, som i går fortsatte deres strejke.

»De er betonsocialister hele bundtet. Det er folk af deres støbning, der ødelægger det for os andre«, siger cementfabrikkens direktør, der er en stor kanon i branchen.

ats@pol.dk

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce