ATS

ATS: Barn dybt rystet over overvågning på nettet

ATS
FOR ABONNENTER

Lars Ole, 5. c, skriver:
Et eller andet sted har vi selvfølgelig godt vidst, at vi alle sammen var under konstant overvågning på nettet. Alligevel tror jeg, det kommer bag på de fleste, at omfanget er så stort, som det er kommet frem nu: At vores forældre kan følge med i alt – ALT – hvad vi foretager os på Facebook, Instagram og sådan nogle steder!

Det er en uhørt krænkelse af privatlivets fred, og det er utrolig ubehageligt at vide, at man ikke kan sende et billede af en brækklat til en kammerat eller kalde sin lærer for en fed luder, uden at det risikerer at blive registreret af ens forældre.

Hvad er det efterhånden for et samfund, vi lever i? Lynkrigsinterview


Selvforsvarsminister Nick Hækkerup, hvorfor gør regeringen ikke noget for at hjælpe de afghanske tolke, der har arbejdet for de danske styrker?

»Det gør vi sandelig også, men af hensyn til tolkenes sikkerhed bliver vi nødt til at optræde meget diskret. Derfor indrykker vi i næste uge en annonce i Statstidende, hvor vi gør opmærksom på, at tolkene er velkomne til at kontakte det danske forsvar, hvis de vil søge opholdstilladelse i Danmark!«.

Tror du, at de læser Statstidende i Afsindigstan?

»Visse steder kan der naturligvis være problemer med distributionen, men generelt er sikkerhedssituationen i landet forbedret, så jeg er som udgangspunkt fortrøstningsfuld!«.

Dagens digt
Alle pigerne kunne svømme stærkt -
også Rikke,
men drengene – de kunne ikke.

Metronyt
ATS erfarer, at de ansatte i Metroselskabet har svært ved at komme af med deres frustrationer over afgørelserne i de seneste støjsager. Af hensyn til naboerne har Miljøklagenævnet nemlig nedlagt forbud imod, at medlemmer af byggeledelsen banker deres hoveder ind i væggen efter klokken 18. Breaking news


Ahmed Akkari er kommet ud af præsteskabet.

ats@pol.dk

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce