0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Mette Strange Ørum. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Philip Ytournel/POLITIKEN
Foto: Philip Ytournel/POLITIKEN

Vi er blevet bedre til at forstå og behandle angst. Så hvorfor lider flere og flere så af det? Psykolog og forfatter kommer med en forklaring – og en opsang

Vi blander i alt for høj grad den helt almindelige angstfølelse sammen med diagnosen angst. Det gør os bange for livets svære følelser, og det er til dels psykologernes skyld, mener psykolog og forfatter Tracy Dennis-Tiwary.

FOR ABONNENTER

»Vi mærker angsten, når noget venter forude, som både kan gå helt galt, men også stadig kan nå at gå godt. Og den type situationer står vi i hele tiden. Derfor er følelsen primært en indikation på, at noget er meget vigtigt for os. Problemet er, at vi i stedet er begyndt at betragte det som et sygdomstegn«.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil
  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce