Klar til VM? Få daglige opdateringer fra den danske lejrLæs mere


    Jørgen Ramskov, direktør for radiostationen 24syv.
Arkiv: Martin Lehmann

Jørgen Ramskov, direktør for radiostationen 24syv.

Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Ramskov til Ørskov: Mediedirektøren fyrer falske påstande af om Radio24syv

At kaste Radio24syv ind i debatten som et skrækeksempel på statslig styring af det redaktionelle indhold er udtryk for en uvidenhed, jeg aldrig ville have tillagt Ørskov. Altså må forklaringen være, at han fører politik på vores bekostning.

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

Direktør i JP/Politikens Hus Stig Ørskov er normalt en mand med indsigt i medieforhold. Den indsigt svigter, når hans foragt for statsmedier, herunder Radio24syv, som jeg er direktør for, slår ud i lys lue og får karakter af hekseafbrænding. Det ses tydeligt i hans indlæg i Politiken 12. april, hvor Ørskov kaster sig ud i en række udokumenterede påstande om Radio24syv.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Kom på forkant med nyhederne

For bare 1 kr. kan du blive abonnent og få hele morgendagens avis leveret digitalt hver aften til din PC, tablet eller smartphone. Du får selvfølgelig også fuld adgang til alle artikler på politiken.dk

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce