0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vegetarfortaler: Vi skal have meget mere gris på gaflen

I det store klimaregnskab gør det en kæmpeforskel, hvis vi dropper kød fra køer og spiser gris i stedet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Tegning: Jørn Villumsen (arkiv)

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Da jeg lørdag aften scrollede ned over mit facebookfeed, fokuserede mine øjne et øjeblik på det klassiske slogan ’Gris på gaflen’.

Det er et slogan, der ofte har rykket lidt i den vegetar, jeg erklærer mig som. Men da jeg den aften stødte på den kendte overskrift, reagerede jeg ved at mumle: »Ja, det ville da være fedt«, mens jeg tog endnu en mundfuld kikærter i kokosmælk. Og nej, det er ikke, fordi jeg endelig er bukket under for den fristelse, som duften af bacon må udgøre, når man lever i grøntsagsaskese.

Det har noget at gøre med, at mere gris på gaflen ville kunne betyde mindre oksekød i køledisken.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden