Klummer

En god dag for sex- og vin-branchen - knap så god for Haagerup

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer
FOR ABONNENTER

Sex- og vin-branchen. Foreningen for Dansk Internethandel har kåret de bedste webshops, og årets vindere står bag koncepter, der ofte hænger sammen og sjældent slår fejl: Billig vin og eksperimenterende sex. ’Guldprisen’ er således gået til Winefamly – en onlinevinklub, der for et månedskontingent på 75 kroner tilbyder gratis levering af alverdens vine til kostprisen. De fordyrende mellemled, importøren og den fysiske butik, er skåret fra, og det sikrer vinbonden en højere pris og forbrugeren billigere vin, forsikrer den kun 6 måneder gamle e-vinhandel, som blandt andre gourmetkok Thomas Herman står bag.

Og så gik ’Årets E-ner’ – publikumsprisen for aha-oplevelsen i branchen – til Sinful. Det er en webbiks, der har opdaget, at folk helst vil gemme sig bag skærmen, når de shopper sexlegetøj. Med mindre de altså har drukket meget vin.

»Sexlegetøj er for mig lidt ligesom gourmetmad – det er noget, man kan nyde engang imellem for at løfte hverdagen til nye højder«, har stifter Mathilde Mackowski sagt til EuroWoman.

Ulrik Haagerup. DR’s afgående nyhedsdirektør, har slået sig op på at være konge af konstruktiv journalistik; vi skal også anvise løsninger frem for kun at pege på problemer, lyder den noble filosofi. Han har sågar konstrueret en direktørpost til sig selv i et nystiftet ’Constructive Institute’, hvor Haagerup vil udbrede visionen om et venligere mediebillede.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce