0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


Det kan ikke længere bortforklares med ’langhåret hippiepis’, ligesom danske fødevarer ikke er 'i verdensklasse'

Der er udbrudt krig mellem det konventionelle landbrug og COOP. Men det er ganske enkelt forkert at købe mad, som skader den jord, de gror i, og den krop, de ender i. Hver måned skal være økotober.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jørn Villumsen/Politiken-Tegning
Arkivtegning: Jørn Villumsen/Politiken-Tegning
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Så godt som dagligt står jeg i et supermarked og prøver at forklare mit barn (og mig selv), hvorfor vi ikke skal have blåbær fra Brasilien, appelsiner fra Sydafrika eller kantareller fra Polen. Det ser lækkert og fristende ud, men jeg må igen og igen slå fast, at vi kun køber økologisk og så vidt muligt nært produceret mad for ikke at forurene os selv og miljøet. Skuffet kigger barnet efter sæsonfornægtende jordbær og vindruer.