0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Scroll ned og bliv klogere

 • Bliv elev på Kritikerskolens Skriveakademi i Aarhus 2023

  Hvad er Kritikerskolens Skriveakademi?

  Kritikerskolens Skriveakademi er et forløb for debatlystne og samfundsengagerede unge, der vil lære at skrive tekster der slår igennem på dagsordenen. Akademiet består af tre kursusdage, hvor du får alt det bedste, Politikens Kritikerskole kan lære dig om at skrive dig ind i den offentlige debat - serveret på én måned.

  Her kan du tilmelde dig kurset i Aarhus

  Hvem kan søge ind?

  Alle unge mellem 18-30 år kan søge ind. Dit uddannelsesniveau er underordnet – du skal blot have lyst til at lære, være engageret i samfundet omkring dig og brænde for at være med til at sætte dagsordenen.

  Hvad består Skriveakademiet af?

  Kurset er fordelt over tre lørdage. Når måneden er omme, har du skrevet tre debattekster.

  • Lørdagskursus #1: Den gode debatidé: til første kursusgang fokuserer vi på at lære dig, hvordan debatten fungerer i de danske medier, og hvordan man finder frem til en original debatpointe, der er relevant og spændende at bringe i avisspalterne.
  • Lørdagskursus #2: Fængende sprog og overbevisende argumenter: til den anden kursusgang fokuserer vi på at lære dig, hvordan man renser ud i det tunge sprog og får farverige beskrivelse ind, samt hvordan man genererer og opbygger sine argumenter i et debatindlæg.
  • Lørdagskursus #3: Personlig stemme og konstruktiv debat: Til den sidste kursusgang dykker vi ned i flere debatgenrer og lærer dig særlig om, hvordan man bruger sig selv i teksten, og hvordan ens debatpointer kan bidrage til at løse samfundets problemer.

  Hvor og hvornår?

  Lørdagene 15. april, 29. april og 13. maj kl. 12.30 til 18.00 i Aurora Salen i Jyllands-Postens lokaler: Mediebyen 3, Aarhus.

  Hvad koster det at være med?
  Køber du din billet inden 6. marts kan du få den til 950 kroner. Herefter koster den 1150 kroner. For det får du undervisning af Politikens skribenter, forplejning til arrangementerne, undervisningsmaterialer og et abonnement med digital adgang til Politiken i den periode, forløbet varer.

  Tilmeld dig kurset her

 • Vil du vide mere?

  Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail: kritikerskolen@pol.dk.

  Du kan læse nogle af de artikler, tidligere elever har skrevet på Politiken.

  Besøg os på FacebookInstagram