DR-byen, Danmarks Radios hovedsæde og DRs koncertshus  i Ørestaden.
Foto: Jens Dresling

DR-byen, Danmarks Radios hovedsæde og DRs koncertshus i Ørestaden.

Signatur

Jeg holder af Danmarks Radio

DR er en mastodont, siger man. Men det er vores mastodont.

Signatur
FOR ABONNENTER

Danmarks Radio er Anna og Lotte. Det er Jullerup Færgeby og Vinterby Øster. Danmarks Radio er melodigrandprix, Brødrene Price og ’Broen’. Danmarks Radio er Jens Ringberg og Ask Rostrup, der gør langhårede emner korthårede.

Danmarks Radio er Symfoniorkestret, engang var det »2860 Søborg« og OBS. Danmarks Radio er Hans Otto Bisgaard, Ole Thisted, og det er Grete og Jørgen Ingmann. Danmarks Radio er ’Dansevise’, ’Lille Frøken Himmelblå’, Dirch Passer, ’Forfra og Bagfra’ og Palle, Polle og RUTH!

Danmarks Radio er DR 2 og Deadline. Det er Orientering, ’Mennesker og tro’, ’Mennesker og medier’.

Danmarks Radio er mennesker, det er Nanna med sin søde, rodede far, og det er Sonja fra Saxogade. Danmarks Radio er Søren Ryge, ’Hammerslag’, ’Det Elektriske Barometer’, ’Tværs’ og Tine Bryld. Danmarks Radio er ’Bagedysten’, Muhammed og Sara fra ’X Factor’, og det er Blachman. Danmarks Radio er Fischer og Lacour, det er Bonderøven og Lars Bom som lastbilchauffør. Danmarks Radio er ’Hvornår var det nu, det var?’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce