Forbrug og liv

Hold dig væk fra bunker 137

Forbrug og liv

Vi er i Tyskland i foråret ’45. En gruppe stålsatte SS’ere forskanser sig i en bunker, men inden længe er de ikke så stålsatte. Området vrimler med udøde amerikanske soldater, der bliver ved med at rejse sig op, selv om de bliver skudt.

Inde i bunkeren råder ukendte kræfter, og midt i det hele troner Førerens ’Wunderwaffe’, der kan gøre dag til nat og mareridt til virkelighed. Jo! Dansk horror har det godt. Og Michael Kamp er en af profeterne.

Til drengelæsere i alle aldre
’Bunker 137’ fortæller om skinbarligt vanvid og pludselig død. Som det bliver registreret af soldat Jürgen Holz. Han har mistet sin familie, men han genfinder dem delvist dernede i buldermørket. Det er porten til Helvede. Bunkeren er forbundet med hele Hitlers bagkatalog af ugerninger.

Byerne brænder, og Treblinka arbejder på højtryk. Der er ikke mange stille stunder i Michael Kamps bog. Historien spænder vidt, men læderbukserne holder. De løse ender, der kan samles, bliver samlet. Resten gemmer sig dernede endnu.

Interessen for Hitler & Co. er usvækket hos drengelæsere i alle aldre. De udøde har også et godt tag i læsestruberne. Her er muligheden for at kombinere gru og grusomhed på en original måde. Men hold dig væk fra bunker 137!

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce