Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

svigt. En del pendlere har ikke fået deres månedskort for januar tilsendt med posten.
Foto: ASTRID DALUM (arkiv)

svigt. En del pendlere har ikke fået deres månedskort for januar tilsendt med posten.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Postsvigt: DSB-pendlere stod i kø efter månedskort

Pendlere i -S-togsområdet fik ikke deres månedkort for januar sendt til tiden.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Pendlere stod i morges og i formiddags i kø hos visse 7-Eleven-butikker, som fungerer som DSB-s billetsalgssteder på stationerne for at få fornyet deres månedskort.

De har ikke fået deres månedskort til tiden og forsøger nu at råde bod på miseren ved selv at gøre det manuelt i 7-Eleven-kioskerne.

Post Danmark fortæller, at det tilsyneladende ikke har været et landsdækkende problem men isoleret til enkelte steder i landet.

Brug decemberkortet »Men folk behøver ikke selv at forny deres kort. De skal bare vise deres decemberkort, så vil vores togrevisorer ikke udstede kontrolafgifter, hvis de bliver kontrolleret«, fortæller journalist i DSB's pressetjeneste, Hanne Degnbol.

LÆS ARTIKEL

»Vi ved ikke, hvor mange der ikke har fået deres månedskort, men DSB afleverede samtlige månedskort til PostDanmark den 21. december, og ifølge aftalen med Post Danmark skal de alle sendes ud mellem jul og nytår«, siger hun.

»Hvis man så kommer hjem en af de nærmeste dage og finder månedskortet i brevkassen, efter at man selv har fornyet det, skal man bare smide det ene månedskort ud. Det kan ikke misbruges, for det fungerer kun sammen med stamkortet«, siger Hanne Degnbol.

Flere hanvendte sig allerede før nytår til DSB, fordi deres månedskort plejer at komme tidligere før månedsskiftet.

Postbud væltede på knallert

Hos Post Danmark forlyder det, at Post Danmark ikke har konstateret et landsdækkende problem med at få de ialt over 40.000 månedskort ud til abonnenterne.

Men der kan være lokale forhold, der spiller ind. For eksempel fortæller Post Danmark, at et postbud i Køge væltede på sin knallert i lørdags, og hvis han har haft mange måneskort med, kan det være en lokal forklaring.

FACEBOOK

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden