Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ka-ching. 14.296 burde sikre de fleste en sejr.

Ka-ching. 14.296 burde sikre de fleste en sejr.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

14.296 point: Her er de vildeste Wordfeud-rekorder

Ordet 'bentacklingarna' har givet en svensker uhørt mange point.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

D-E-T.

Tre snoldede bogstaver, der giver fem fesne point. Ikke just et ord, der bidrager til en sejr i det populære ordspil, Wordfeud.

Anderledes ser det ud på hjemmesiden Wordfeudrecords.com, hvor spillere fra blandt andet Sverige, Holland og USA har delt billeder af deres største sejre.

Svenskeren »Cardical« har eksempelvis sat sig på en absolut førsteplads med ordet »BENTACKLINGARNA« til 14.296 point.

Når ordet kan give så mange point, er det fordi »Cardical« formår at ramme en række DW og TW-felter, der betyder, at man kan gange ordets værdi med henholdsvis to og tre gange, for hvert felt. I dette tilfælde bliver der spillet i såkaldt random-mode, hvor de pointgivende felter er placeret tilfældigt på spillepladen.

WORDFEUD Se de vilde rekorder her(eksternt link)

Endnu er der ingen danske rekorder på siden, derfor skal der blot et enkelt point til, før man kan bryste sig med titlen som Danmarks højest rangerende Wordfeudspiller på hjemmesiden.

Ordspil på hjernen

Siden efteråret sidste år har Wordfeud, der er en digital udgave af brætspillet, Scrabblee, til smartphones, invaderet danskernes tanker og telefoner, og i dag er der omkring 250.000 danskere, der leger med ord.

Siden da har danskerne læst vinder-guides, købt snyde-apps og ikke mindst brugt mange timer på at dyste mod venner og bekendte.

LÆS OGSÅ

Ifølge en indlæringsekspert og Dansk Sprognævn er ordspillet heller ikke rent tidsfordriv. Den store interesse for ord kan nemlig styrke sprogforståelse og gøre spilleren stærkere i stavning.

Har man været særligt ihærdig eller blot heldig, kan man dele sin pragtpræstation med resten af verdens Wordfeud-entusiaster på wordfeudrecords.com.

FACEBOOK

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden