Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ulovligt. Yndigt med blomster i kurven. Men knap så yndigt med telefonen ved øret på vej over Langebro i København. Kvinden her står til en bøde på 1.000 kroner. Foto: Miriam Dalsgaard

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Cyklist: »Bøden for at tale i mobil på cykel bør være 2.000 kr.«

Vi er nok blevet bedre til at overholde færdselsreglerne - meeeeen der er stadig situationer, hvor vi fristes til at lade være.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Lige ud for Politigården i København er trafikanterne da nødt til at køre efter reglerne. Så der har Politiken stillet sig op for at snakke med de vejfarende om, hvorvidt de er blevet mere regelrette i færdslen, efter at bødetaksterne for et halvt år siden blev hævet drastisk.

To håndværkere på vej hjem i deres bil bedyrer inde fra de gule kedeldragter, at de ikke har ændret køremåde siden nytår – og det er af én simpel grund:

»Vi kører altid lovligt, for vi har med vores arbejde for meget at miste, hvis vi kommer af med kørekortet«, som den ene siger, og den anden supplerer: »Og det er helt fint med de høje bøder, der er indført, for der køres sgu for råddent«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

    Se om du er ligesom de andre

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden