0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Alt om De fyrede

Test: Bliv en lynhurtig kok med trykkogeren

En god trykkoger fås for en plovmand. Testvinderen koster 750 kroner mere.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
TOBIAS SELNÆS MARKUSSEN
Foto: TOBIAS SELNÆS MARKUSSEN
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den lufttætte gryde skærer nemlig en ordentlig luns af den mest kostbare ingrediens – tilberedningstiden.

»Jeg kan ikke forstå, at det ikke er mere udbredt. Folk kommer jo hjem fra arbejde og har masser af ting at tage sig til – det vi har mindst af, er jo netop tid. Du kan i hvert fald spare en time på simremaden og få det samme, gode resultat«, siger Heidi Veng Christiansen, faglærer på Hotel- og Restaurantskolen.

Sammen med Line Storm Hansen, der er kokkeelev på den Michelin-bestjernede restaurant The Paul i Tivoli, har hun testet fire trykkogere for tjek.dk.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden