0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Brun sovs uden dyr

Ingen julemiddag uden brun sovs, og som vegetar skal man ikke snydes. Sovsen her er ret sød, så du skal enten lave denne sovs eller de karamelliserede rødbeder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth/Columbus Leth
Foto: Columbus Leth/Columbus Leth

Tilskud. Sovsen kan laves, dagen før den skal bruges. Den er også god som tilskud til den almindelige brune sovs, hvor du supplerer med sky fra and eller flæskesteg og lidt mere jævning.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Karamelliser sukkeret, til det er gyldenbrunt, i en tykbundet gryde ved lav varme, ryst gryden en gang imellem, men rør ikke i det.

Hæld forsigtigt kogende vand/bouillon på, og rør, til det er opløst, tilsæt rødvin.