0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af fiskedeller: Kun vinderen smager hjemmelavet

To er gode i Politikens test af fiskefrikadeller. Flere smager af alt andet end fisk.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

mums. Kun én af de otte testede fiskedeller smager hjemmelavet.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De er fulde af sunde fedtsyrer, og vi spiser dem helst på rugbrød med en lille klat remoulade ovenpå. Fiskefrikadellerne har for alvor indtaget vores frokosttallerkener, og noget tyder på, at duften af frisk fisk også siver ud af de madpakker, vi giver de små med i skole.

Coop, der blandt andet ejer Fakta, Kvickly og SuperBrugsen, har i år solgt 20 procent flere fiskefrikadeller sammenlignet med samme periode sidste år. Det fortæller informationsdirektør Jens Juul Nielsen, der kobler succesen sammen med et større sortiment:

»Vi har oplevet en massiv vækst i fiskefrikadeller. Vores forklaring er, at vi sidste år forbedrede kvaliteten på de fleste fisk. Det ser ud til, at kunderne tager rigtig godt imod de nye typer produkter. Jeg tror også, at der generelt er en stigende interesse for sunde produkter«.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere