hjælp. »Jeg har bare et sted i mit liv, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg skulle og ville. Jeg havde brug for at blive bekræftet i, at jeg var på rette vej.« Fortæller Susanne Bjerregaard
Foto: Anders Rye Skjoldjensen

hjælp. »Jeg har bare et sted i mit liv, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg skulle og ville. Jeg havde brug for at blive bekræftet i, at jeg var på rette vej.« Fortæller Susanne Bjerregaard

Forbrug og liv

Gik til clairvoyant: Brug for ny retning

Efter en skilsmisse gik Sanne Bjerregaard til clairvoyant for at få vist vejen frem.

Forbrug og liv

Det samme billede gik igen de to gange, Sanne Bjerregaard gik til clairvoyant. Et støvet rum med hvide lagner over møblerne. Første gang fik hun at vide, at der ikke havde været nogen i rummet længe. »Det passede rigtig godt. I lang tid havde jeg ikke fået lov til at være mig selv«, fortæller 40-årige Sanne Bjerregaard Weischenfeldt, der på det tidspunkt lige var blevet skilt.

Næste gang hun kom til den samme clairvoyant blev rummet igen beskrevet. Støvet og med lagner, men nu sad der to mennesker derinde. »I mellemtiden havde jeg mødt nogen, som jeg godt kunne åbne op til omkring mig selv«, fortæller hun.

Voksende interesse

I første omgang fortæller den clairvoyante også, at nogen havde forsøgt – uden held – at bygge et tårn af legoklodser inde i det støvede rum. Ved næste besøg var legoklodserne skiftet ud med træklodser, og tårnet stod flot.

»Jeg tolkede det som, at legoklodserne symboliserede, at jeg havde gang i noget, der ikke var værd at bygge på. Mens træklodserne stod fint. Her var der noget, jeg godt kunne bygge op«, forklarer Sanne Bjerregaard Weischenfeldt, der siden er blevet lykkeligt gift igen. Mellem de to besøg hos den clairvoyante var der gået et år.

»En clairvoyant har besøg af så mange forskellige mennesker hele tiden. De kan næppe huske, præcis hvad de har sagt et år tidligere. Det kan de ikke holde styr på. Derfor er det da påfaldende, at det er nøjagtig det samme billede, der gik igen«, lyder det fra Sanne Bjerregaard Weischenfeldt.

Som udgangspunkt har hun aldrig været synderlig åben eller nysgerrig efter det overnaturlige. Engang i 20’erne var hun hos en healer, men først da hun bliver skilt midt i 30’erne vokser interessen.

Flere oplevelser i den alternative verden

»Jeg kan se nu, at jeg stod meget alene i skilsmissen og med mine børn. Min ene søn har autisme, og når man ikke længere kan dele det med den, man har fået barnet med, må man dele det med andre«. Først gik Sanne Bjerregaard til psykolog, men det var ikke nok. Hun havde brug for mere.

»Jeg var bare et sted i mit liv, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg skulle og ville. Jeg havde brug for bekræftelse på, at jeg var på rette vej. Da chancen tilfældigvis bød sig på Facebook for at komme til en clairvoyant, tog jeg den«. Sanne Bjerregaard forventede, at den clairvoyante meget tydeligt ville fortælle hende, hvilken vej hun skulle gå. Men så nemt og ligetil foregik det slet ikke.

Jeg var bare et sted i mit liv, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg skulle og ville

»Det var meget mere om mig, end hvad jeg skulle. Jeg kunne tydeligt genkende mig selv. Hun så for eksempel ugler, og jeg er ret vild med netop ugler«, fortæller Sanne Bjerregaard.

Desuden var tolkningen af de billeder, den clairvoyante så, helt op til hende selv.

»Det overraskede mig, at jeg selv skulle tolke tingene. Men jeg kunne godt lide det. Måske fik jeg ikke så konkret at vide, hvor jeg specifikt skulle hen, og måske var jeg heller ikke så interesseret i det. Jeg havde nok mest behov for at se nogle af de mønstre, jeg bevægede mig i, og finde ud af, hvad der var godt og mindre godt for mig. Det fik jeg«, fortæller Sanne Bjerregaard .

Siden besøgene hos den clairvoyante har hun fået lyst til flere oplevelser i den alternative verden. For eksempel en tur til håndlæseren, som hun måske vil arrangere sammen med veninder og kollegaer. »Men det er mest, fordi det er sjovt at prøve«.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Forbrug og liv, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden