Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gadget-guide: 10 gode julegaver til din gadget-glade onkel

Forbrugerteknologi er populært under juletræet. Det meste ligger i prisklassen mellem 1.000 og 5.000 kroner, men hvis man ikke vil ofre helt så meget på en julegave, behøver man ikke. Omvendt kan man også hurtigt bruge mere, hvis man vil. Her er 10 ideer til gadgetgaver i 4 forskellige prisklasser.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Under 500 kroner
Googles streaming-dongle leverer utroligt meget for de cirka 300 kroner, den koster. Du får adgang til de fleste af de store streamingtjenester såsom Netflix, Viaplay og HBO Nordic, men du kan også spille musik over den med for eksempel Spotify. Derudover er der en række apps, spil med mere, som du kan bruge sammen med Chromecast. Den fungerer både med iPhone og Android-telefoner. Hvis du er villig til at spendere lidt ekstra, kan du købe den nye ultraversion, der også understøtter den høje 4K-opløsning og ekstra farvedynamik med HDR.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden