0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af fuldkornswraps: De dårlige smager af pap og redningsvest

Den billigste har både syre, sødme og struktur, vurderer dommerne i Lørdagslivs test af seks forskellige fuldkornswraps.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Vi er så småt ved at vende ryggen til det helt lyse brød, fordi vi går over til flerkorns- og fuldkornsbrød. Testens bedste wraps er de billigste fra Rema 1000 og smager præcist som en wrap skal smage.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den bringer tankerne hen på en stor mand i undertrøje, der befinder sig under sydlige himmelstrøg, hvor han står foran brændeovnen og ælter løs. Den bedste wrap er købt i Rema 1000, og med en kilopris på 32,29 kroner er den testens billigste.

»Den smager lidt afbrændt og har en rigtig god balance mellem sødmen og syren«, forklarer dommer Max Krog Vestdam, der er selvstændig kok og driver restauranten på Østre Gasværk Teater i København.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

<