0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test: Den dårligste er kemisk som diskolys

En god tonic skal rive i munden. Den skal være tør, bitter og kompleks, og det ´lever to af de dyreste varianter op til, mener dommerne i Lørdagslivs blindsmagning af seks tonicvand.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

En god tonic skal være tør og kompleks. Testens bedste tonic har kant og god bitterhed, hvorimod den dårligste smager for kemisk.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når der skal serveres drinks på terrassen, vælger stadig flere af os klassikeren gin og tonic. Siden 2010 er salget af tonic femdoblet, viser tal fra Coop Analyse, der også afslører, at ginflaskerne har oplevet en tilsvarende stigning i samme periode.

»Gin og tonic er på mode. Derfor bliver markedet for tonicvand større i disse år. Danskerne har fået smag for en kraftigere tonic, der smager mere af kinin, og vi får også snart flere økologiske varianter«, siger analysechef Lars Aarup og tilføjer, at flere forbrugere gerne betaler lidt ekstra for en tonicvand af høj kvalitet.