0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tusindvis af kvæg, svin og lam skydes på marken

Titusinder af kvæg, lam og grise skydes på marken. Det giver mindre stress og bedre kød, siger fagfolk. Men Fødevarestyrelsen overvejer at stoppe praksis.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Slagter Flemming Jensen har skudt landmand Svend Nielsens tyrekalv. Den skal nu sælges i gårdbutikken på Fællinggaard på Fyn.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tyrekalv nr. 00059 fra Fællinggaard på Fyn har fået malet en rød plet i panden som tegn på, at det er den, der i dag skal dø. Den står og kigger vagtsomt på slagter Flem