Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Test: Michelinkokken og burgerkongen tester veganske varer: mozzarellaen er 'forfærdelig', yoghurten er rigtig god

Ost lavet på kokosolie, salami af soja, mælk malket fra havreplanter: Trestjernet michelinkok Rasmus Kofoed og medstifter af burgerkæden Halifax Peter Ahn tester veganske kød- og mælkealternativer.

FOR ABONNENTER

Der breder sig en mørk, forkullet lugt i køkkenet på Geranium, da Rasmus Kofoed, kokken bag Danmarks eneste trestjernede michelinrestaurant Geranium, tager en blæselampe og begynder at smelte et stykke lidt kemiske udseende, knaldorange vegansk ost.

Osten fra det tyske mærke Wilmersburger er en af danske veganeres favoritter i genren af osteerstatning. Men dommerne er ikke særlig begejstrede for den porøse, tørre ost, der produceres af en blanding af kokosolie, kartoffelstivelse, smagsstoffer og konserveringsmidler.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden