Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test: Michelinkokken og burgerkongen tester veganske varer: mozzarellaen er 'forfærdelig', yoghurten er rigtig god

Ost lavet på kokosolie, salami af soja, mælk malket fra havreplanter: Trestjernet michelinkok Rasmus Kofoed og medstifter af burgerkæden Halifax Peter Ahn tester veganske kød- og mælkealternativer.

FOR ABONNENTER

Der breder sig en mørk, forkullet lugt i køkkenet på Geranium, da Rasmus Kofoed, kokken bag Danmarks eneste trestjernede michelinrestaurant Geranium, tager en blæselampe og begynder at smelte et stykke lidt kemiske udseende, knaldorange vegansk ost.

Osten fra det tyske mærke Wilmersburger er en af danske veganeres favoritter i genren af osteerstatning. Men dommerne er ikke særlig begejstrede for den porøse, tørre ost, der produceres af en blanding af kokosolie, kartoffelstivelse, smagsstoffer og konserveringsmidler.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden