0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Guide: Først skal haven vises ... siden skal den spises

Spiselige stauder og kønne køkkenurter giver sammen en smuk, robust og miljøvenlig have, hvor der altid er noget at nippe af til salatskålen. Her er en guide til hvordan du gør.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Sølyst
Foto: Martin Sølyst

Høns giver liv og hygge i haven, og fire høns er nok til at holde en hel familie selvforsynende med æg.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En god terrasse og spiseplads, masser af blomster, hyggelige krukker og højbede, gokkende høns, duftende krydderurter, noget, vi kan spise, og måske en lille sø.

Sådan cirka lyder de typiske ønsker, når havearkitekter bliver hidkaldt for at slå streger og vælge planter til drømmehaven anno 2017. Ja, og så skal haven helst være pæn at se på det meste af året og nem at passe.